Op zoek naar een leuke, creatieve en vernieuwende workshop?

Nika-Art biedt verschillende workshops aan die geschikt zijn voor iedereen, individueel, met zijn tweeën, in een klein groepje of voor een (kinder-) feestje. Heb je iets te vieren en wil je bij ons in het atelier in Hillegom een leuke workshop volgen neem dan vrijblijvend contact met op ons via workshop@nika-art.nl en wij stellen samen met jou een passende workshop samen. De prijs is afhankelijk van de workshop die je kiest, leeftijd en materialen.  Koffie, thee en iets lekkers zit natuurlijk bij de prijs inbegrepen*.

                                                                                                                                                                                                                                                                 Uitgezonderd workshops op locatie*

Sneakers Customizen

Wat houdt deze workshop in?
In samenwerking met CustomsByNika bieden wij deze  leuke en vernieuwende workshops aan die helemaal in het teken staan van het customizen van sneakers. Wij nemen je mee in het hele proces om je sneaker te ontwerpen, schoon te maken, af te plakken, te verven en af te werken.  Met wat simpele aanpassingen als: nieuwe veters, accessoires en het verven met behulp van stencils of uit de losse pols, maak je van je gebruikte oude sneakers weer een uniek paar, want weggooien is zonde. Uiteraard is dit hele proces ook mogelijk op nieuwe sneakers. 

Wat kost de workshop?
Er zijn drie soorten workshops waar je uit kunt kiezen. 

Privéworkshop
Aantal personen: 1 – 2 personen
Duur: 3 uur
Prijs: € 75,- p.p. 

Groepsworkshop
Aantal personen: 3 – 9 personen
Duur: 3 uur
Prijs: € 59,- p.p.

Grote groepen
Aantal personen: 9 – 15 personen
Duur: 3 uur
Prijs: in overleg

Bij workshops op locatie zijn de prijzen voor elke workshop in overleg. 

De prijzen zijn exclusief sneakers. Deze neem je zelf mee. Dit kunnen tweedehands sneakers zijn van bijvoorbeeld de kringloop, sneakers die al gedragen zijn of nieuwe sneakers.

Hoe boek je een workshop? 
Om een workshop in te plannen kan je een mailtje sturen naar workshop@nika-art.nl

Décopatch

Wat houdt deze workshop in?
Wij organiseren in samenwerking met Trixx Creatief Décopatch workshops. 
Tijdens deze workshop ga je aan de slag met het decoreren van voorwerpen door middel van de decoupage-techniek, hierdoor ontstaat er een soort patchwork. Het originele Décopatch papier heeft een hele mooie bedrukking, afgewerkt met een dun laagje lak waardoor het papier niet scheurt, of verkleurt tijdens het plakken. Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken of het is met dit originele Décopatch papier, in combinatie met de originele Décopatch lijm/lak op alle ondergronden te beplakken Denk hierbij aan ondergronden als papier-maché, hout, mdf en keramiek. Met een ruime keuze aan deze materialen en  en onze samenwerking met Trixx Creatief kunnen wij een ontzettende leuke op maat gemaakte workshop aanbieden. 

Voor inspiratie neem een kijkje op de sire www.trixxcreatief.nl

Wat kost de workshop?
Duur: 3 uur
Prijs: in overleg

Hoe boek je een workshop?
Om een workshop in te plannen kan je een mailtje sturen naar workshop@nika-art.nl

Workshop galerij